Bilde av FO-Studentenes leder Sigrid Lundervold Nesheim
Sigrid Lundervold Nesheim representerte sosionomstudiet i fjor. Dette gav henne mersmak og nå er hun leder for FO-Studentene.

FO-Studentenes sentralstyre består av seks personer. Leder, nestleder og en representant fra hver av våre fire utdanninger: sosialt arbeid, vernepleie, barnevern og arbeids- og velferdsfag. Sentralstyret har syv styremøter i løpet av året.

Som sosionomrepresentant vil du jobbe sammen med resten av sentralstyret og FOs studentrådgiver for å gjennomføre handlingsplanen og følge opp FO-Studentenes politikk. I vervet vil man ha spennende oppgaver og noe av det man får muligheten til å være med på er blant annet å: 

  • påvirke utdanningene og yrkesfeltet

  • gi ut studentmagasin

  • følge opp og besøke lokallagsstyrene

  • arrangere FOs studentkonferanse 

  • lage vervekampanje og innhold til sosiale medier

  • samarbeide med andre ungdomsorganisasjoner

En sosionomrepresentant deltar også i FOs profesjonsråd for sosionomer, hvor man er studentenes stemme inn. Her kan du lese mer om hva profesjonsrådet gjør og hvem som er medlem. 

For å søke må man ta bachelor i sosialt arbeid eller ha bachelor i bunn og ta master/videreutdanning. Vervet krever ingen forkunnskaper og FOs studentrådgiver vil gi deg opplæring. Etter endt verv vil man få attest og studentrådgiver kan være referanse i jobbsøkerprosess. Vervet varer til og med 31.12.21.

Det er viktig at den som søker ønsker å bidra og er samarbeidsvillig. FO-Studentene tilbyr både et faglig og sosialt fellesskap. 

Ta kontakt med valgkomiteen via g.dyrset@stud.uis.no om du er interessert eller lurer på noe. Hvis du vil sjekke ut litt mer på egenhånd, kan du lete deg gjennom hjemmesiden vår. Her ligger dokumentene FO-Studentene arbeider med, og nyhetssaker bl.a. I tillegg er vi på Facebook og Instagram.