Bilde av student med bøker
PÅVIRKE: Som velferdsviterrepresentant vil du kunne påvirke egen utdanning og yrkesfeltet du skal bli en del av etter endt utdanning.

FO-Studentenes sentralstyre består av seks studenter. Leder, nestleder og en representant fra hver av FOs utdanninger; barnevern, sosialt arbeid, vernepleie og arbeids- og velferdsfag. Sentralstyret sitter frem til 01.01.23 og har syv styremøter. 

På styremøtene vil du som velferdsviterrepresentant samarbeide med resten av sentralstyret og FOs studentrådgiver. Man samarbeider om spennende oppgaver og noe av det du vil få muligheten til å engasjere deg i er å:

  • påvirke utdanningene og yrkesfeltet

  • arrangere FOs studentkonferanse, en stor, faglig konferanse

  • lage vervekampanje og innhold til sosiale medier

  • samarbeide med andre studentorganisasjoner

  • følge opp og besøke lokallagsstyrene

FO-Studentene har lokallag og lokallagsstyrer rundt omkring i landet, og man vil få muligheten til å reise til blant Sogndal, Bodø, Stavanger, Volda og Kristiansand, for å nevne noen steder. 

Som velferdsviterrepresentant vil man være en viktig del av FOs velferdsviterutvalg, hvor man er studentenes stemme inn. Trykk her for å lese mer om FOs velferdsviterutvalg, hva utvalget jobber med og hvem som er medlem. 

Vervet gir verdifull erfaring på CV-en, som vil styrke deg i arbeidslivet du skal møte. Det er viktig at den som søker ønsker å bidra og er samarbeidsvillig. Vi sørger for en sammensveiset gjeng og et godt læringsmiljø. 

For å søke må man ta bachelor i arbeids- og velferdsfag eller ha bachelor i bunn og ta master/videreutdanning. Vervet krever ingen forkunnskaper og FOs studentrådgiver vil gi deg opplæring. 

Interessert i å stille til vervet som velferdsviterrepresentant? Send oss en e-post også hjelper vi deg videre.