Dark Overlay

FAGDAG. Ettervern av unge på vei ut av barnevernets omsorg.

nov
Asker Konferansesenter AS, Solbråveien 49, 1383 ASKER

Fagdag med Elisabeth Backe- Hansen psykolog og forsker. Tema: Ettervern av unge på vei ut av barnevernets omsorg. Hva trenger de i overgangen til voksenlivet?

Elisabeth Backe-Hansen er psykolog og forsker 1 ved OsloMet. Backe-Hansen har skrevet flere artikler og bøker og forsket på dette med ettervern, hvem som klarer seg og hva man trenger. Få psykologer har betydd mer for barnevernet og for barneverns- og fosterbarn i Norge. I 2013 mottok Elisabeth Backe-Hansen «Den Store Psykologprisen». Hun har hatt stor og avgjørende betydning for profesjonalisering av barnevernsfeltet gjennom mange år. Hun står bak omfattende forskning, fagbøker og påvirknings- og utviklingsarbeid, hun har bidratt til å styrke psykologers rolle i barnevernet, og deler alltid generøst av sin kunnskap.

Fagdagen vil bli streamet direkte. 

Vi følger alle koronarestriksjoner og har derfor kun plass til 50 deltakere. Det er "førstemann til mølla", så ikke nøl med å melde deg på.

Det er elektronisk påmelding via FOs hjemmeside, fo.no. Frist 22. oktober.

Om du ikke kan delta etter du har meldt deg på, MÅ du huske å melde forfall slik at andre kan få plassen. Høstkonferansen er GRATIS for FO Vikens medlemmer.

Har du spørsmål kontakt:  gry.elizabeth.juvelid@fo.no


Kurspåmelding

Registreringen er lukket

Registrering for dette kurset ble lukket 22.10.2020