Dark Overlay

FOLEN - FO-Studentenes skoleringssamling - Avholdes digitalt

sep
Lodge 1, Rømåsen 1614, 2612 SJUSJØEN
  • (12. september)
  • (13. september)

Velkommen til FOLEN - en skoleringssamling for FO-Studentenes lokallag. NB! Grunnet Covid-19 vil ikke FOLEN arrangeres som en fysisk samling. I år må vi møtes digitalt og vi arbeider for å rigge til en flott samling som kan ivareta intensjonen med FOLEN. Du kommer uansett til å få lære mer om lokallagsarbeid og møte engasjerte FO-Studenter fra hele landet - mer informasjon kommer, så følg med!

Hva er FOLEN?

FOLEN er navnet på vår årlige skoleringssamling. Lokallagenes leder, nestleder og økonomiansvarlig prioriteres først, også fyller vi opp eventuelle ledige plasser med andre som engasjerer seg i våre lokallag. På FOLEN har vi opplæring og erfaringsutveksling på dagtid. Vi har praktiske oppgaver så du får øvd deg på lokallagsarbeid i praksis, og vi har leker og aktiviteter for å bli kjent med hverandre. 

 

Hva koster det?

Alle våre samlinger er gratis å delta på! Vi dekker alle utgifter til reise, opphold og mat.

 

Hvor og hvordan bor vi?

NB! Her kommer det endringer grunnet Covid-19 - Følg med!

Vi har booket en storhytte på Sjusjøen. På hytta deler du rom med en, to eller tre andre. Du kan sende inn hvem du ønsker å dele rom med, så skal legge opp en romkabal som ivaretar alle så godt vi klarer. Vi har ikke kapasitet til å tilby enkeltrom, da hytten ikke er bygget for det.

For å sørge for at alle skal kunne delta, har vi bestilt en hytte som er tilrettelagt for rullestol, dersom noen har behov for det.

Dette er med forbehold om at vi kan ivareta smitteverntiltak i tråd med nasjonale og lokale retningslinjer når den tid kommer. Hvis situasjonen krever det, vil vi måtte endre formen på FOLEN for å tilpasse oss koronasituasjonen.

 

Påmelding

Leder, nestleder og økonomiansvarlig i lokallagene kan melde seg på direkte. Hvis du ikke har ett av disse vervene må du kontakte ditt lokallagsstyre for å høre om de har en ekstra plass til deg. Du finner en oversikt over våre lokallag på vår nettside. Hvis dere er fler enn tre fra et lokallag som ønsker å delta, kan dere sende oss en mail og høre om det er ledige plasser. Hvis det ikke er lokallag på ditt studiested, kan du kontakte oss på post@fostudentene.no for å få vite mer eller melde deg på. 

Påmeldingen skjer gjennom denne siden.

 

Ta kontakt på post@fostudentene.no hvis du har spørsmål!

Kurspåmelding

For å registrere deg på dette kurset må du logge deg inn.

Logg inn