Dark Overlay

FOLEN - FO-Studentenes skoleringssamling - Avholdes digitalt

sep
Teams, Digital samling, 0183 OSLO
  • (12. september)
  • (13. september)

Velkommen til FOLEN - en digital skoleringssamling for FO-Studentenes lokallag. NB! Grunnet Covid-19 vil ikke FOLEN arrangeres som en fysisk samling. I år må vi møtes digitalt og vi arbeider for å rigge til en flott samling som kan ivareta intensjonen med FOLEN. Du kommer uansett til å få lære mer om lokallagsarbeid og møte engasjerte FO-Studenter fra hele landet - mer informasjon kommer, så følg med!

Hva er FOLEN?

FOLEN er navnet på vår årlige skoleringssamling. Lokallagenes leder, nestleder og økonomiansvarlig prioriteres først, også fyller vi opp eventuelle ledige plasser med andre som engasjerer seg i våre lokallag. På FOLEN har vi opplæring og erfaringsutveksling på dagtid. Vi har praktiske oppgaver så du får øvd deg på lokallagsarbeid i praksis, og vi har leker og aktiviteter for å bli kjent med hverandre. 

Hva koster det?

Alle våre samlinger er gratis å delta på!

Digital samling

I år blir FOLEN litt annerledes, på grunn av COVID-19. FOLEN blir ikke lagt opp som en fysisk samling, men vi møtes digitalt! Oppdatering og informasjon om program kommer. 

Påmelding

Leder, nestleder og økonomiansvarlig i lokallagene kan melde seg på direkte. Hvis du ikke har ett av disse vervene må du kontakte ditt lokallagsstyre for å høre om de har en ekstra plass til deg. Du finner en oversikt over våre lokallag på vår nettside. Hvis dere er fler enn tre fra et lokallag som ønsker å delta, kan dere sende oss en mail og høre om det er ledige plasser. Hvis det ikke er lokallag på ditt studiested, kan du kontakte oss på post@fostudentene.no for å få vite mer eller melde deg på. 

Påmeldingen skjer gjennom denne siden.


Ta kontakt på post@fostudentene.no hvis du har spørsmål!

Kurspåmelding

For å registrere deg på dette kurset må du logge deg inn.

Logg inn