Dark Overlay

Kinoforestilling: Systemsprengeren

des
Sandvika kino, 1338 SANDVIKA

Spennende tysk film. Gratis visning for medlemmer av FO.

Benni (Zengel) er en ni og tre kvart år gammel hyperkinetisk virvelvind av uro og kaos. Hun er traumatisert – vi vet ikke nøyaktig av hva, men uansett hva du gjør og ikke gjør: berør henne ikke i ansiktet – og kjenner bare til ett utløp: Vilt raseri.

Hun er en fare for seg selv og andre, og er blitt en kasteball i det tyske barnevernet. For farlig for krisesenteret der hun er midlertidig innlosjert. Og for ung for en lukket institusjon.
De er mange som forsøker å hjelpe henne. Frau Bafané (Schmeide) er den mest utholdende. Livet lysner dessuten en smule når Micha (Schuch), en sosionom som har vært ute en vinternatt selv, tar Benni med på en tre uker lang ferie til skogs, der barnet kan felle trær, hugge ved og skrike så mye hun vil uten å forstyrre andre.
Benni vil bli adoptert av Micha, eller få dra hjem til mamma. Men mamma (Lisa Hagmeister) har ikke krefter til å ta seg av henne. Og Micha, som har sin egen familie, kan ikke blir for personlig engasjert i barnet. Han har fantasier om at han kan «redde henne». Men så enkelt er det ikke.Kurspåmelding

For å registrere deg på dette kurset må du logge deg inn.

Logg inn