Dark Overlay

Lojalitetsplikt, relasjonelt mot og yrkesstolthet.

nov
Caroline kino - og konferansesenter, 6509 KRISTIANSUND N

En hel dag om det å være fagperson i helse - og sosialtjenestenene. Hvor skal lojaliteten ligge? Hvordan holde hodet kaldt, og samtidig ha hjertet foran? Hvem blir andre i møtet med deg?

«Lojalitetsplikt»

Vi har alle signert arbeidsavtalen vår, og i den står det at vi skal være lojale til arbeidsgiver. Ja, det skulle bare mangle tenker vi, men hva om den lojalitetsplikten går på tvers av den lojalitetsplikten man har som profesjonsutøver og fagperson?


Torill Brunsvik og Ellen Synnøve Storvik var henholdsvis kontaktperson og mor i en barnevernssak. En sak som også resulterte i en omfattende personalsak. De har valgt å fortelle sin historie.

 


«Med hodet kaldt og hjertet foran»

Hvordan holde hodet kaldt og ha hjertet foran som profesjonsutøvere i sosialt arbeid? Med fokus på fagkompetanse og personlig kompetanse i møte med mennesker, vil du i løpet av denne ettermiddagen få kommunikative og relasjonelle verktøy som du kan ta med deg tilbake til din arbeidshverdag.

Bianca Simonsen er bestselgende forfatter, prisvinnende kurs – og foredragsholder, barnevernspedagog og veileder. Bianca tar opp relasjonelt mot, yrkesstolthet, forventninger og personlig kompetanse. Hvordan blir andre i møtet med meg?

 

 

Kurspåmelding

For å registrere deg på dette kurset må du logge deg inn.

Logg inn