Dark Overlay

Med hodet kaldt og hjertet foran.

mar
Quality Hotel Grand, Bernstorffstredet 1, 6509 KRISTIANSUND N

Gode fagfolk vokser med et smil om munnen! Bianca Simonsen, bestselgende forfatter, prisvinnende kurs og foredragsholder, barnevernspedagog og veileder, kommer til Kristiansund for å stimulere og inspirere sine helse- og sosialfagskollegaer i FO Møre og Romsdal. Bianca er et fyrverkeri på scenen. Med faglig tyngde og humor, forener hun fag, teori, praksis og egne erfaringer i temaer som: kommunikasjon, relasjonell kompetanse, yrkesstolthet, arbeidsglede, selvledelse, selvfølelse og mot. Tilhørerne vil sitte igjen med nye relasjonelle ferdigheter og kommunikative verktøy.

Med mye energi, smittende humør og tydelighet beriker og berører Bianca sine tilhørere.
På denne dagen vil fokus være både fagkompetanse og personlig kompetanse i møte med mennesker. Du vil få kommunikative og relasjonelle verktøy som du kan ta med deg tilbake til din arbeidsdag. En real yrkesfaglig boost.
Temaer som relasjonelt mot, yrkesstolthet, forventninger og personlig kompetanse løftes opp. Her fokuseres det på hvem andre blir i møte med deg
Andre temaer som tilstedeværelse, tilbakemeldingskultur og anerkjennelse vil ha fokus. Rammen rundt kurset er i hovedsak din rolle som fagperson i en innholdsrik hverdag med mye endring og uforutsigbarhet. Du vil få presentert ulike perspektiver fra kursholderens egen fagkompetanse, til opplevelsen av å miste egen ektefelle. Samt kursholders årelange erfaring i møte med mennesker i utfordrende livssituasjoner.
Kurset har også som formål å holde deg engasjert og tilstedeværende, for en dag fylt med ny kunnskap, gjenoppdagelsen av gammel kunnskap og utveksling av erfaringer.
En dag litt utenom det vanlige.

Kurspåmelding

For å registrere deg på dette kurset må du logge deg inn.

Logg inn