LO ungdom.

LO Vestland har to faglige ungdomssekretærer. Blant deres oppgaver er tilrettelegging for LOs ungdomsutvalg i Vestland. Utvalget består av ungdomsrepresentanter fra forbundene, og observatører fra lokalorganisasjonene samt andre ungdomsorganisasjoner og ungdomsparti.

Ungdomsutvalget jobber med alle spørsmål som angår ungdom, lærlinger, studenter og unge arbeidstakere i regionen. Hvert år arrangerer regionskontoret LOs sommerpatrulje i fylket. Patruljen besøker unge arbeidstakere for å sjekke deres arbeidsforhold og gi dem informasjon om rettigheter og plikter. Kontoret arrangerer også Lærlingepatruljen i fylket, som retter seg på samme måte mot lærlinger i bedrift.

LOs ungdomssekretærer holder informasjonsforedrag for videregående skoleelever i hele regionen. Mange unge har manglende kunnskap om norsk arbeidsliv. LO er opptatt av å legge til rette og bidra til økt arbeidslivskunnskap til unge, enten det er til skoleelever og studenter som har deltidsjobber, eller unge som står i fullt arbeid.  

Representant: FO 

vara representant FO: