Meld deg inn her

Trygghet på jobb og i studietiden! 
Som studentmedlem i FO er du sikret hjelp og støtte dersom det oppstår problemer på din arbeidsplass. I tillegg er FO-studentene opptatt av trygghet i praksis og har fokus på yrkesskaderettigheter. Kort sagt; din trygghet er viktig!

Innboforsikring inkludert i medlemskapet
LOfavør Innboforsikring er den eneste innboforsikringen i Norge uten øvre forsikringssum. Det betyr at du kan få erstatning for alle tingene dine. Innboforsikringen gjelder tyveri og skade i hjemmet ditt, og skade på gjenstander utenfor hjemmet (innenfor Norden). Som student er det ingen egenandel!

LOfavør Studentforsikring
For 952,- i året får du både reise- og ulykkesforsikring i ett. Sammen med innboforsikringen (som du allerede har i medlemsskapet), er dette en super trygghetspakke. Forsikringen kan kjøpes hos vår samarbeidspartner SpareBank 1.

LES MER: lofavor.no

Hold deg faglig oppdatert
Som medlem får du tilsendt fagbladet Fontene ca. en gang i måneden. Her kan du følge den faglige og politiske debatten i forbundet. Du har også mulighet til å delta i debatten selv, dersom du ønsker å skrive debattinnlegg eller kronikker! Du får også tilsendt Fontene forskning en to ganger i året. Dette er et tidskrift som publiserer forskning om våre brukergrupper og tjenester, utført av våre profesjoner. Dette er et perfekt bidrag til eksamensoppgaven for å vise at du er faglig oppdatert!

Engasjer deg!
Som studentmedlem kan du engasjere deg i lokallag. Lokallagene arrangerer faglige, sosiale og politiske arrangementer for alle FO-Studenter ved deres studiested. Temakvelder er den vanligste aktiviteten. Her setter lokallagsstyret et faglig tema på dagsorden. Det kan være alt fra å forelske seg i brukeren sin, til ekstreme politiske holdninger, selvmordsforebygging og Rosa kompetanse. Du får attest fra engasjement!

Politisk påvirkning
FO-Studentene jobber for politisk påvirkning for våre medlemmer og våre brukergrupper. Vårt politiske engasjement er bredt, og du finner vårt politiske program i styringsdokumentene våre. Vi engasjerer oss både i studentpolitikk som fremmer heltidsstudenten og kvalitet i utdanningene våre, arbeidslivspolitikk som regulerer lønns- og arbeidsvikår, og helse- og sosialpolitikk som påvirker velferdstjenestenes handlingsrom og brukernes rettigheter. Igjennom FO-Studentene kan du fremme dine kampsaker og jobbe for et varmere og mer inkluderende samfunn.

Bli med på våre sentrale konferanser
Vi arrangerer en fagkonferanse, en skoleringskonferanse og et årsmøte hvert år. Her kan du møte andre engasjerte studenter fra hele landet!

Fra studier til arbeid
Skal du søke jobb? Vi arrangerer jobbsøkerkurs for våre profesjoner vær vår! Her kan du få råd om hvordan du kan bruke din kjernekompetanse for å få gode relevante jobber. Vi hjelper deg gjerne med å utforme CV, og vi tilbyr deg å gjennomgå arbeidskontrakten din. Din trygghet er viktig for oss!

Tilgang til Karriereportalen
Karriereportalen er et digitalt CV- og jobbsøkerverktøy der studentmedlemmer i FO kan få hjelp til å sikre seg jobb etter eller underveis i utdanningen. Medlemsfordelen er skreddersydd for studenter og gir tilgang til CV-bygger, tips til hvordan man skriver en søknad, interaktiv intervju-trening og mer. For å logge inn på karriereportalen trenger man ens telefonnummer og koden "LO-student". Logg inn via: www.lo.smartcruiter.no

Studentmedlemskapet koster 250,- pr. halvår og inkluderer innboforsikring.