Kjære alle FO medlemmer i Vestfold

Dette er årets siste medlemsbrev fra FO Vestfold

Her på fylkesavdelingskontoret nærmere det seg juleferie. I desember har vi vært ute og spist julelunsj med mange av dere. Det har vært veldig hyggelig å treffe så mange av medlemmene våre. Vi håper å treffe enda flere av dere i 2018.

Noen planer er lagt for året som kommer:

Seniorgruppa: Allerede 3. januar inviterer seniorgruppa til første kafetreff på Cafe M, i Tønsberg klokka 12.00. De fortsetter så med faste treff den første onsdagen i måneden, på cafe M. Her er det bare å stikke innom. Seniorene lover hyggelige samtaler om fag og annet over en kopp kaffe.

Forum for sosialfag, på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek siste onsdag i måneden fra klokka 18.00-19.00. Det er mulig å komme tidligere og kjøpe seg noe godt i kafeen på biblioteket.

Vi har lenge ønsket oss en arena hvor vi kan møtes for faglig utviklende samtaler, undervisning, foredrag og drøftinger. Profesjonsutvalget invitere til Forum for sosialfaglig siste onsdag i måneden fra den 31. januar. De kommer til å invitere inn interessante og dyktige foredragsholder og gi rom for gode fagsamtaler. 

Vårhalvåret er følgen datoer bestemt, onsdag 31.1, onsdag 28.2, onsdag 21.3 (på grunn av påske), onsdag 25.4 og onsdag 30.5, alle dager i møterom Bjørneboe.

 

#meetoo Vi har nå hørt om kampanjen om seksuell trakassering over flere uker. Tema er også aktuelt for FO. Vi ønsker å være en organisasjon hvor alle har det trygt og hyggelig. Vi har drøftet hvordan vi kan få det til i tillitsvalgtnettverket. Vårt ønske er at medlemmer som opplever noe ubehagelig på arbeid eller i FO skal våge å si i fra til tillitsvalgte eller til avdelingskontoret. Slike saker må tas svært alvorlig. Har du tanker om dette hørere vi gjerne fra deg.

 

Årsmøte 15.mars. Det nærmer seg nytt årsmøte.  Ønsker du å delta i styret eller et utvalg, eller har forslag til kandidater, ta kontakt med oss. Det kommer mer informasjon om årsmøtet og invitasjon til årsmøte middag.

 

Sosialarbeiderprisen. I mars deler vi ut sosialarbeiderprisen.  Sosialarbeiderprisens formål er å hedre og løfte fram en enkeltperson, institusjon, et tiltak eller en organisasjon som i løpet av det siste året i særlig grad har utøvd godt sosialt arbeid eller bidratt til fagutvikling innenfor våre fagfelt. Vi ønsker forslag til kandidater. Statuttene finner du på vår hjemmeside

 

Dere kommer til å motta et par medlemsbrev pr. semester. Om dere ønsker å holde dere oppdatert på hva som skjer i FO Vestfold i mellomtiden, anbefaler vi at dere følger oss på facebook. Fellesorganisasjonen FO Vestfold

 

 

Nå gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god og fredfylt julefeiring og et godt nytt år.