Søk

Du er her:

 • Ny bok om barnevern i et minoritetsperspektiv

  24.03.2017

  Hvordan kan barnevernet best jobbe med familier som har minoritetsbakgrunn, og hvilken kompetanse trenger de ansatte? Det er temaet i en ny og leseverdig fagbok som ble lansert denne uken.

 • Slik markerte vi sosialarbeiderdagen

  22.03.2017

  I går feiret FO den internasjonale sosialarbeiderdagen i Oslo sammen med over 300 stolte sosialarbeidere. - Sosialarbeidere har noen av landets viktigste jobber og fortjener hyllest, sa Kathrine Haugland Martinsen i FO-ledelsen fra talerstolen. Se bildene fra feiringen her.

 • Barnevernstjeneste får sosialarbeiderprisen

  21.03.2017

  Årets sosialarbeiderpris går til Kongsberg barneverntjeneste. – Vi er umåtelig stolt og glad over arbeidet som er gjort og som gjøres i Kongsberg. Dette er aller viktigst for barna og familiene som trenger hjelp av barnevernet. Samtidig er tjenesten en stor inspirasjon for andre barnevernstjenester, sa FO-leder Mimmi Kvisvik under overrekkelsen.

 • Rekordstor interesse for sosialarbeiderdagen

  20.03.2017

  I morgen tirsdag 21. mars arrangeres den årlige internasjonale sosialarbeiderdagen, og over 300 har meldt sin interesse for å feire dagen i Oslo. – Gratulerer med dagen alle sosialarbeidere, og takk for en fantastisk innsats for å bedre hverdagen til mennesker rundt oss, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.

 • FO klar for lønnsforhandlinger

  15.03.2017

  Tirsdag kveld kom LO og NHO fram til en avtale i årets tariffoppgjør i industrien. Dermed er det klart for lønnsforhandlinger på de tariffområdene hvor vi finner FO sine medlemmer.

 • Kampen mot velferdsprofittørene i sentrum

  15.03.2017

  Å la kommersielle aktører drive offentlige tjenester har verken gitt bedre eller billigere tjenester. Denne uken lanserte Forlaget Manifest pamfletten «Profittfri velferd – ABC for folkevalgte, fagorganiserte og folk flest.» – Mange av selskapene konkurrerer på dårligere lønn, pensjon og arbeidstider, sier FO-leder Mimmi Kvisvik, som er en av bidragsyterne.

 • Sosialfaglig kompetanse er viktig i helsesektoren, Bent Høie.

  15.03.2017

  FO har levert innspill til Helse- og omsorgsdepartementet for statsbudsjettet 2018. - Vi må styrke andelen ansatte med sosialfaglig kompetanse, sier Marit Selfors Isaksen i FO-ledelsen.

 • Slik skal samarbeidet mellom NAV og barnevernet bli bedre

  14.03.2017

  Et nytt nettsted skal sikre best mulig oppfølging av unge med barnevernsbakgrunn i overgangen til voksenlivet. - Dette verktøyet kan være nyttig for veldig mange, sier Kathrine Haugland Martinsen i FO-ledelsen.

 • - For få ansatte i barnevernet

  10.03.2017

  En ny rapport fra Helsetilsynet avdekker alvorlige feil og mangler i norsk barnevern. – Dette viser at vi trenger flere folk og mer penger til barnevernet umiddelbart, slik at de ansatte får tid til å gjøre jobben sin, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.

 • FO`ere i kriminalomsorgen samlet på Sundvollen

  09.03.2017

  Tradisjonen tro samles LO-forbundene i kriminalomsorgen denne uken til sin årlige konferanse på Sunnvolden hotell.

Viser fra 1 til 10 av totalt 500 artikler

Fellesorganisasjonen (FO)
Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg
0506 OSLO

Fakturaadresse: Fellesorganisasjonen
v/4human AS, Postboks 853, 3606 Kongsberg
faktura@4humanIT.no


Tlf.: 02380 | kontor@fo.no

Hurtiglenker

@ FO 2017 - Webredaktør: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning