Søk

Du er her:

 • Kvalitet i barnevernet: det haster

  22.12.2014

  NRK har de siste dagene hatt mange oppslag om svikt i barnevernet. Oppslagene bygger på rapporter og statistikk om forhold i barnevernet som truer barns rettssikkerhet og som vanskeliggjør arbeidet barnevernsarbeiderne skal gjøre.

 • Et flott og krevende FO-år

  18.12.2014

  Et flott og krevende FO-år er snart til ende. Travelt har året også vært, og det siste halve året har vært preget av at vi nærmer oss en ny kongress.

 • Politisk streik 28. januar

  18.12.2014

  Hovedsammenslutningene LO, YS og Unio står sammen om den politiske streiken mot endringene i arbeidsmiljøloven som iverksettes 28. januar. - En slik politisk markering er både viktig og nødvendig, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik og oppfordrer FO'ere over hele landet til å slutte opp.

 • Verken trygge eller familievennlige endringer

  12.12.2014

  Endringene som arbeids- og sosialminister Robert Eriksson i dag har foreslått i Arbeidsmiljøloven gir verken trygge eller familievennlige arbeidsmiljøer. Endringene betyr i praksis mer uønsket overtid, lengre turnuser og mer uønsket søndagsarbeid, slår forbundsleder Mimmi Kvisvik fast.

 • Tiden er inne for politisk streik

  08.12.2014

  Fellesorganisasjonen (FO) slutter opp om LO-sekretariatets vedtak i dag om å iverksette en to timers politisk streik i månedsskiftet januar/februar. - Hvis politisk streik noen gang skal tas i bruk, må det være nå, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik. FO kommer tilbake med mer informasjon om tidspunkt og iverksettelse når dette er klart.

 • Bra for lengeværende asylbarn

  08.12.2014

  - Det er bra at Venstre og KrF klarte å presse Regjeringen til en mer liberal praksis når det gjelder lengeværende asylbarn. Men, avtalen innebærer også en rekke innstramminger, og det gjenstår å se hvor raskt den nye forskriften trer i kraft, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik i en kommentar til avtalen som ble inngått mellom Regjeringen og Venstre og KrF fredag kveld.

 • Tiltak som midlertidighet hjelper ikke

  08.12.2014

  Regjeringens svar på at 40.000 unge står utenfor arbeidslivet er mer midlertidighet og aktivitetsplikt. Dette vil ikke hjelpe denne gruppen av ungdommer, slår forbundsleder Mimmi Kvisvik fast.

 • Trygghet på jobben – handling NÅ!

  05.12.2014

  - Det er på tide å få realisert våre krav - Trygghet på jobben! heter det i en uttalelse fra FOs landsstyre

 • Uklokt om aktivitetsplikt og midlertidighet

  05.12.2014

  Statsråd Robert Eriksson velger systematisk ikke å lytte til verken fagbevegelsen, brukerorganisasjoner eller ulike faginstanser når han i dag har fremmet forslag om aktivitetsplikt for sosialklienter og forslaget som legger til rette for flere midlertidig ansatte.

 • Hver tredje FO'er vil bli tillitsvalgt

  04.12.2014

  Landsstyret fikk i dag presentert en rykende fersk medlemsundersøkelse som Opinion har utført for FO. Den viser, blant annet, at hver tredje FO'er sier seg villig til å bli tillitsvalgt. - Et veldig godt utgangspunkt for det viktige arbeidet vi må i gang med, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik.

Viser fra 1 til 10 av totalt 211 artikler

Fellesorganisasjonen (FO)
Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg
0506 OSLO

Fakturaadresse: Fellesorganisasjonen
v/4human AS, Postboks 853, 3606 Kongsberg
faktura@4humanIT.no


Tlf.: 91 91 99 16 | kontor@fo.no
(Tlf fra utlandet: +47 22469487)

Hurtiglenker

@ FO 2018 - Webredaktør: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning