Søk

 • FO-Studentenes leder i debatt om kvalitet i praksis på Arendalsuka

  20.08.2017

  FO-Studentenes leder, Helene Harby, har i dag deltatt i debatt i regi av LO om kvalitet og arbeidslivsrelevans i utdanning, praksis og læretid. I debatten deltok Vegard Grønlie Vennesland fra Fellesforbundet, deltok på sparket i Unge Høyres uanmeldte fravær.

 • Uttalelse om begrunnelse for eksamenskarakter

  09.08.2017

  Bakgrunn: Studenter ved høyere utdanning har etter Universitets- og høgskoleloven §5-3 rett til å få begrunnelse på karakter. For å få begrunnelse ved skriftlig eksamen må studentene aktivt framsette krav om dette, noe som medfører at mange universiteter og høgskoler ikke inkluderer besvarelser på søknader om begrunnelser inn i sine ordinære arbeidsoppgaver.

 • Informasjon fra valgkomiteen

  26.04.2017

  Ledig verv for representant til profesjonsrådet for barnevern i arbeidsutvalget (AU). Vi ser etter deg som er engasjert og som har lyst til å gjøre en forskjell i studietiden din!

 • FO-Studentenes arbeidsutvalg søker barnevernspedagogstudent!

  04.04.2017

  Vår dyktige representant i profesjonsrådet for barnevernspedagoger har tatt en vanskelig beslutning om å trekke seg fra sitt verv. Arbeidsutvalget søker derfor etter en engasjert barnevernspedagogstudent som kan være med i arbeidsutvalget.

 • Helene Harby er ny leder av FO-Studentene

  14.11.2016

  FO-Studentenes årsmøte er over. Studentene kan gratuleres med fornyet politikk, handlingsplan, valgkomite og ny politisk ledelse. - Jeg takker for tilliten, og skal gjøre mitt ytterste for å vise meg som verdig leder, sier nyvalgt leder for FO-Studentene, Helene Harby.

 • FO-Studentenes årsmøte er i gang

  11.11.2016

  I dag startet FO-Studentene sitt årsmøte på Gardermoen. Fokus er utdanningspolitikk, internasjonal solidaritet og privatisering av velferdsstaten.

 • Valgkomiteens innstilling er klar

  09.11.2016

  Valgkomiteen har nå oversendt sin innstilling. Her finner dere den.

 • FO gratulerer Gurid Aga Askeland som vinneren av Sosialarbeiderprisen 2016

  15.03.2016

  Prisvinneren har hele yrkeslivet stått for en fagutvikling og kunnskapsutvikling hvor teori og praksis får stå i tett dialog.

 • FO-Studentenes presentasjonsvideo

  09.03.2015

  Det er blitt laget en film for å presentere FO-Studentene både for nye og "gamle" studenter. Håper denne kan gi alle et bedre bilde av hva FO-Studentene jobber for og med.

 • FO-Studentenes presentasjon

  27.08.2014

  Vi har vår egen presentasjon som kan brukes av tillitsvalgte eller til gjennomgang for interesserte. Denne finner du her!

Viser fra 1 til 10 av totalt 12 artikler

Hovedkontakter


Sunniva Roumimper

Studentrådgiver


Helene Harby

FO-Studentenes leder

Kontakt oss

FO Studentene, Mariboesgt 13, Postboks 4693 Sofienberg, 0506 Oslo

Fakturaadresse: FO, 4human AS, Postboks 853, 3611 Kongsberg
 
Tlf.: 02380 | kontor@fo.no

Hurtiglenker

@ FO 2017 - Web-sidene for FO-Studentene redigeres av FO-Studentene selv som også er ansvarlig for innholdet. Webredaktør for hele FO-nettstedet: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning