Søk

Du er her:

KS-samling for tillitsvalgte i store byer

7. og 8. desember møtes FO-tillitsvalgte fra de største kommunene i landet for å lære av hverandre og drøfte felles utfordringer.


FO-leder Mimmi Kvisvik åpnet samlingen ved Forbundskontoret i Oslo.

Samlingen er en respons på et nettverk KS har på arbeidsgiversiden. Her er de ti største kommunene representert. På FOs samling er følgende kommuner med: Bergen, Bærum, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Sarpsborg, Skien, Bodø og Sandefjord.

– Vi kan anta at dette nettverket er nyttig for felles læring og utvikling på arbeidsgiversiden. Derfor ønsker vi noe tilsvarende på arbeidstakersiden, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.

Hovedformålet med samlingen er å lære av hverandre gjennom erfaringsutveksling. Det kan bidra til å bygge opp felles kompetanse om hvordan man jobber med diverse kjerneutfordringer lokalt. Utfordringene kan handle om varsling, lokale forhandlinger, heltid og tariff.

– Alle disse temaene er sentrale for FO og FOs medlemmer. Jeg håper dere i løpet av samlingen opplever interessante og gode diskusjoner dere kan dra nytte av i vervet, sa Kvisvik til de tillitsvalgte i sin åpninghilsen.

Samlingen arrangeres for første gang, og ledes av rådgiver Helga Melsom. 

Fellesorganisasjonen (FO)
Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg
0506 OSLO

Fakturaadresse: Fellesorganisasjonen
v/4human AS, Postboks 853, 3606 Kongsberg
faktura@4humanIT.no


Tlf.: 91 91 99 16 | kontor@fo.no
(Tlf fra utlandet: +47 22469487)

Hurtiglenker

@ FO 2018 - Webredaktør: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning