Søk

Du er her:

Valgkomiteen søker kandidater til Sentralstyret!

Er du sosionom eller vernepleierstudent og medlem av FO-Studentene? Da må du ta en titt på denne fantastiske muligheten!

 

FO-Studentenes sentralstyret har ledige verv som:

    - Sentralstyrets representant i Profesjonsrådet for Vernepleiere

    - Vara i Profesjonsrådet for vernepleiere

    - Vara i Profesjonsrådet for sosionomer

 

Er du interessert i å bidra til å fremme din profesjon i FO-Studentenes politiske arbeid? Vi ser etter deg som er engasjert og har lyst til å gjøre en forskjell i studietiden din! Det er behov for representant og varaer som kan sitte i Profesjonsrådene fra april til årsmøtet i november. Førstkommende møte er 6.-8. april. Det er planlagt en utenlandstur i slutten av juni, deltakelse på Arendalsuka 13.-18. august, leder- og nestledersamling 28.-30. september og årsmøte 23.-25. november. Det vil også bli avholdt flere styremøter på høstsemesteret som ikke er planlagt enda. Kandidater må påregne å være tilgjengelig for det meste av planlagte arrangementer og møter.

 

Om det er noe spørsmål utenom samlingene er det bare å ring eller sende mail leder av valgkomitéen, Kristin Furulund (93661935, kristin_furulund@yahoo.no).
 

Frist for å melde seg for valgkomiteen er 4. april 2018!

Valgkomitéen består av Kristin Furulund (f.h.) Ida Berg og Helene Harby. Deres jobb er å innstille kandidater til sentrale verv i FO-Studentene.

 

Hovedkontakter


Sunniva Roumimper

Studentrådgiver


Mari Lilleng

Studentrådgiver

Lene Fauskanger

FO-Studentenes leder

Kontakt oss

FO Studentene, Mariboesgt 13, Postboks 4693 Sofienberg, 0506 Oslo

Fakturaadresse: FO, 4human AS, Postboks 853, 3611 Kongsberg
 
Tlf.: 02380 | kontor@fo.no

Hurtiglenker

@ FO 2017 - Web-sidene for FO-Studentene redigeres av FO-Studentene selv som også er ansvarlig for innholdet. Webredaktør for hele FO-nettstedet: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning