Søk

Du er her:

 • Vold og trusler mot NAV-ansatte øker

  05.10.2015

  Siden 2012 har antall registrerte trusler og voldsepisodermot NAV-ansatte økt kraftig. FO mener at for lav bemanning og for liten tid til hver enkelt bruker, kan være noen av årsakene til økningen. - Skal de ansatte følge opp inntil 250 brukere med ulike problemstillinger, blir det nærmest et umulighetsprosjekt, sier FO-leder Mimmi Kvisvik til Dagbladet. FO krever bedre vern av ansatte.

 • FO og Fagforbundet krever bemanningsnorm i barnevernet

  25.09.2015

  FO og Fagforbundet går nå sammen om å kreve et tak på antall barn saksbehandlere i barnevernet skal ha for at barnevernet skal kunne gi et godt faglig tilbud. Kravet om veiledende bemanningsnorm frontes nå av de to forbundene både gjennom en video og i en brosjyre som er laget.

 • FO i møte med statsråd Solveig Horne

  24.09.2015

  Forbundsledelsen i FO har i dag hatt møte med statsråd Solveig Horne. Undersøkelsen som FO gjennomførte i sommer blant barnevernsansatte og kravet om bemanningsnormer var på dagsordenen i møtet

 • 8 av 10 foreldre fornøyd med barnevernet

  24.09.2015

  - Denne rapporten er gledelig. Vi vet at det skjer mye bra arbeid i barnevernet, men vi kan fortsatt fobedre oss, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik om rapporten som viser at de fleste foreldre er fornøyd med barnevernets arbeid.

 • Kommenterte Barneombudets rapport

  22.09.2015

  Forbundsleder Mimmi Kvisvik sa at vi trenger flere voksne, flere med sosialfaglig kompetanse, tid til refleksjon og god veiledning, da hun var til stede på framleggelsen av Barneombudets rapport "Grenseløs omsorg" i dag.

 • FO gratulerer ny toppleder i NAV

  18.09.2015

  Sigrun Vågeng er i dag utnevnt til ny arbeids- og velferdsdirektør i NAV. Vågeng har en bred forståelse for og kunnskap om NAV sine tjenester. – Gratulerer så mye med en ny, utfordrende og viktig jobb, sier forbundsleder i Fellesorganisasjonen (FO), Mimmi Kvisvik-. – Vågeng er en handlingsrettet dame, og vi ser frem til et godt samarbeid, fastslår hun.

 • FO med fem krav til nyvalgte kommunepolitikere

  15.09.2015

  Etter gårsdagens valg skjer det forandringer i kommunestyrer og fylkesting over hele landet. De nyvalgte politikerne har fått et viktig ansvar og står overfor flere utfordringer. FO anbefaler alle å lytte til fagpersoner i kommunene som vet hvor behovene er størst. Her er FOs fem krav til de nyvalgte politikerne

 • Økt barnefattigdom – et politisk ansvar

  08.09.2015

  - Det at barnefattigdommen stadig øker i Norge er politikernes ansvar, sier Kathrine Haugland Martinsen i Fellesorganisasjonen FO. - Vi sosionomer er blant dem som er i kontakt med fattige barnefamilier daglig gjennom NAV, i psykiatrien og i barnevernet. Ved å stramme inn på økonomiske ytelser, ser vi at forholdene har forverret seg for de allerede vanskeligstilte barna, påpeker hun.

 • Tillitskrise for barnevernet?

  19.08.2015

  I sommer har barnevernet gjentatte ganger blitt omtalt i media. Senest hadde forfatter og jurist Anne Holt en kronikk i Dagsavisen 6. august, og 12. august svarer byråd Øystein Eriksen Søreide på denne. Begge etterlyser mer åpenhet i barnevernet, skriver forbundsleder Mimmi Kvisvik i sin kronikk i Dagsavisen i dag.

 • Prisverdig av KrF

  11.08.2015

  Det er prisverdig at KrF-leder Knut Arild Hareide vil foreslå å gi barnevernet ansvaret for enslige mindreårige asylsøkere. Dette sier forbundsleder Mimmi Kvisvik i en kommentar.

Viser fra 21 til 30 av totalt 200 artikler

Fellesorganisasjonen (FO)
Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg
0506 OSLO

Fakturaadresse: Fellesorganisasjonen
v/4human AS, Postboks 853, 3606 Kongsberg
faktura@4humanIT.no


Tlf.: 91 91 99 16 | kontor@fo.no
(Tlf fra utlandet: +47 22469487)

Hurtiglenker

@ FO 2018 - Webredaktør: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning