Søk

Du er her:

 • Gratis kjernetid er skritt i riktig retning

  06.08.2015

  Fra 1. august har alle familier med barn på fire eller fem år og med lav inntekt, rett til 20 timer i uken med gratis barnehage. FOs forbundsleder Mimmi Kvisvik, mener dette er skritt i riktig retning.

 • Viktig Fafo-rapport slår hull på myter om fattige

  24.06.2015

  - Rapporten fra Fafo om fattige fra Romania er svært viktig. Den bidrar til å slå hull på mange seiglivede myter om hvem de fattige er, og i hvilken sammenheng de kommer hit, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik i en kommentar til Fafo-rapporten som nylig er offentliggjort.

 • Fagfolks kritikk av barnevernet kan gjøre stor skade

  22.06.2015

  - Når jeg leser fagfolkenes "bekymringsmelding" om barnevernet, tenker jeg at de viser manglende kunnskap om barneverntjenesten i dag, sier Vibeke Bonne Øyri, leder ved barneverntjenesten i bydel Vestre Aker i Oslo, til Aftenposten i dag.

 • Tverrfaglighet i rusomsorgen er en styrke

  19.06.2015

  Det sosialfaglige fokuset i rusmiddelomsorgen må styrkes, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik. I to VG-artikler den siste uken er sosialarbeidere kritisert for måten de opptrer på overfor forskrivende lege. - Dette er feil fokus, og ikke gjenkjennbart for FO-medlemmer som jobber i rusomsorgen, slår forbundslederen fast.

 • Ny politisk ledelse på tur

  05.05.2015

  FOs nyvalgte og gjenvalgte politiske ledelse har allerede besøkt en del fylkesavdelinger etter kongressen. Nå skal flere FO-avdelinger få besøk.

 • Verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen

  28.04.2015

  28. april er ILOs verdensdag for sikkerhet og helse på arbeidsplassen. -FO vil benytte dagen til å minne regjeringen om at et enstemmig storting har vedtatt at det skal lages en forskrift til arbeidsmiljøloven som skal forebygge vold og trusler om vold på arbeidsplassen, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik.

 • Ansatte i barnevernet har en jobb å gjøre

  28.04.2015

  Det er prisverdig at regjeringen har kartlagt lærernes og barnevernsansattes forventninger til utdanning. Men, at ansatte i barnevernet har lavere forventninger til barnevernsbarn enn til andre barn, viser at det må en holdningsendring til, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik i en kommentar til en rapport som ble lagt fram for barneminister Solveig Horne (Frp) fredag 24. april.

 • Om 1. mai-markeringen

  24.04.2015

  Forbundsleder Mimmi Kvisvik holder 1. mai-appell i hjemkommunen Notodden. Til Radio Riks forteller hun om appellens hovedinnhold og hva 1. mai betyr for henne.

 • Trygdeutdeling til unge

  16.04.2015

  Serniorforsker Solveig Osborg Ose ved SINTEF har nettopp gitt ut en forskningsrapport som beskriver hvordan arbeidsavklaringspenger (AAP) fungerer som ytelse og ordning.

 • På tide

  13.04.2015

  - Det er positivt at regjeringen nå har bedt det norske romfolket om unnskyldning for behandlingen de ble utsatt for under andre verdenskrig, sier Mimmi Kvisvik, leder i Fellesorganisasjonen (FO). FO har over tid støttet norske romer i deres krav om en offentlig beklagelse og kollektiv erstatning for den behandlingen norske romer har blitt utsatt for.

Viser fra 31 til 40 av totalt 200 artikler

Fellesorganisasjonen (FO)
Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg
0506 OSLO

Fakturaadresse: Fellesorganisasjonen
v/4human AS, Postboks 853, 3606 Kongsberg
faktura@4humanIT.no


Tlf.: 91 91 99 16 | kontor@fo.no
(Tlf fra utlandet: +47 22469487)

Hurtiglenker

@ FO 2018 - Webredaktør: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning