Søk

Du er her:

 • Barna betaler prisen

  13.03.2015

  Å ønske marked og fri konkurranse velkommen innenfor barnevernet vil ha sin pris, både for de ansatte og for barna, skriver FO-leder Mimmi Kvisvik i innlegg i Dagsavisen 13. mars.

 • Tvang er sjelden løsningen på sykemelding

  10.03.2015

  VG har skrevet om at NAV nå vil stramme inn praksisen for å få sykepenger. Etter et prøveprosjekt i Hedmark, vil NAV at syke kan miste sykepenger etter åtte uker hvis de ikke sier ja til å prøve seg i jobb. -Tvang er sjelden en god løsning, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik i en kommentar.

 • For mye svikt ved tilsyn

  10.03.2015

  Tilsynsmeldingen for 2014 som Helsetilsynet nettopp har offentliggjort, viser at det fortsatt er altfor mange avvik og svikt i tjenestene som tilsynet etterprøver. - Her er det, dessverre, mye å gripe fatt i, både for oss i FO-ledelsen og våre tillitsvalgte lokalt. Dette sier forbundsleder Mimmi Kvisvik i en kort kommentar.

 • Likestilling i revers

  06.03.2015

  I år feirer vi 8. mars idet stortingsflertallet er i ferd med å svekke vernebestemmelsene i arbeidsmiljøloven. Det er et tankekors at endringene som flertallet ligger an til å ville vedta, også setter likestillingen i revers, skriver forbundsleder Mimmi Kvisvik i Dagsavisen i dag.

 • FO går imot soning i Nederland

  03.03.2015

  Fellesorganisasjonen (FO) stiller seg avvisende til avtalen som nå er undertegnet mellom Norge og Nederland, og som åpner for at innsatte kan sone fengselsstraff i Nederland. Lovforslaget – og dermed avtalen – bryter med viktige prinsipper i norsk kriminalomsorg, som normalitetsprinsippet og nærhetsprinsippet, sier FO i sitt høringssvar.

 • FO flyr ikke Norwegian så lenge det er streik

  03.03.2015

  - Vi oppfordrer tillitsvalgte og medlemmer til å unngå å benytte Norwegian som flyselskap så lenge pilotstreiken foregår, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik. LO har besluttet ikke å benytte selskapet til tjenestereiser som LOs administrasjon og ledelse foretar. Også Unio-leder Anders Folkestad ber folk tenke seg om.

 • Stortinget ber om forskrift om vold og trusler

  17.02.2015

  Arbeids- og sosialkomiteen avga i dag innstilling til representantforslaget om en ny forskrift til arbeidsmiljøloven om vold og trusler. En enstemmig komite ber om en presiserende forskrift til dagens arbeidsmiljølov. - En stor seier for FO, slår forbundsleder Mimmi Kvisvik fast.

 • TBU-tallene sannsynliggjør moderat lønnsoppgjør

  16.02.2015

  Tallene i den foreløpige rapporten fra Teknisk beregningsutvalg (TBU) sannsynliggjør at det blir et moderat lønnsoppgjør i år. Men, de foreløpige tallene sier ingenting om likelønnsutviklingen, og heller ikke om lønnsutviklingen for utdanningsgruppene spesielt. De kommer først i mars.

 • Trekker seg fra Rettighetsutvalgets referansegruppe

  13.02.2015

  Fellesorganisasjonen (FO) trekker seg fra den departementsutnevnte referansegruppen for Rettighetsutvalget for mennesker med utviklingshemming. Sammen med NFU vil FO nå ta initiativ til en alternativ rapport om tiltak for utviklingshemmede.

 • FO vil danne allianser for likelønn

  12.02.2015

  - FOs likelønnsfrokost er i ferd med å bli en tradisjon, og dette gjør vi fordi vi vil bygge allianser i likelønnskampen, sa forbundsleder Mimmi Kvisvik på dagens godt besøkte frokostmøte i Oslo kongressenter. Unios sjeføkonom, Erik Orskaug (bildet), var en av innlederne.

Viser fra 41 til 50 av totalt 200 artikler

Fellesorganisasjonen (FO)
Mariboesgate 13
Pb 4693 Sofienberg
0506 OSLO

Fakturaadresse: Fellesorganisasjonen
v/4human AS, Postboks 853, 3606 Kongsberg
faktura@4humanIT.no


Tlf.: 91 91 99 16 | kontor@fo.no
(Tlf fra utlandet: +47 22469487)

Hurtiglenker

@ FO 2018 - Webredaktør: rune.soma@fo.no - Ansvarlig redaktør: Mimmi Kvisvik

CorePublish publiseringsløsning