Mer om FO Rogaland finner du her.
 

Savner du e-post/sms/telefon fra FO, FO Rogaland eller din lokale klubb/tillitsvalgte?
Gå inn på www.fo.no, logg inn på "Min side" med "Vipps" eller ditt medlemsnummer (som du bl.a. finner bak på medlemsbladet Fontene). Gå til menyvalget "Mine personaldata" og sjekk at du er oppført med riktig e-postadresse og mobilnummer, og sjekk samtidig hjemmeadresse og ikke minst at du er oppført med riktig arbeidsplass/arbeidsgiver, skriv inn evt. endringer og klikk så på knappen "Send inn endringer".


Har du spørsmål?
Henvend deg gjerne til dine tillitsvalgte. Vet du ikke sikkert om du har en tillitsvalgt, eller lurer på hvem det er, kan du søke på Finn tillitsvalgte. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med fylkesavdelingskontoret - så kan vi hjelpe deg videre, eller direkte.

NB!: Vi åpner besøkskontorene våre etter hvert som samfunnet åpnes opp for "normal" aktivitet. Alle på fylkesavdelingskontoret jobber fortsatt delvis fra hjemmekontor, men er selvfølgelig tilgjengelig på telefon, e-post og digitale plattformer.
 

Kurs, møter og arrangementer
Grunnet korona-pandemien er mange arrangementer i FO-regi avlyst, utsatt inntil videre eller blir gjennomført digitalt.
Invitasjon til kurs, møter eller arrangementer i fylkesavdelingen finner du under her, og for hele FO under "Hva skjer"-fanen. Det blir opplyst i invitasjonen om arrangement gjennomføres digitalt eller fysisk.
For mer info om koronaviruset, og hva det har å si for FO og FOs medlemmer kan du se her.  


Møte-/aktivitetsplan 2021-22 (PDF, 119KB) (oppdatert 23.9.2021)
- alle datoer i rødt indikerer arrangementer avlyst/utsatt grunnet korona-pandemien, mens de i grønt er møter/arrangementer på digital flate.