Kontaktinfo sommeren 2020:

Telefon og e-post vil bli betjent av minst en av oss på fylkesavdelingskontoret gjennom hele ferieavviklingsperioden sommeren 2020.
Vennligst benytt de vanlige felleskanalene ved kontakt i denne perioden:

Telefonnummer:  51 50 02 45

E-post:                 post@rogaland.fo.no

 

Savner du e-post/sms/telefon fra FO, FO Rogaland eller din lokale klubb/tillitsvalgte?
Gå inn på www.fo.no, logg inn på "Min side" med "Vipps" eller ditt medlemsnummer (som du bl.a. finner bak på medlemsbladet Fontene). Gå til menyvalget "Mine personaldata" og sjekk at du er oppført med riktig e-postadresse og mobilnummer, og sjekk samtidig hjemmeadresse og ikke minst at du er oppført med riktig arbeidsplass/arbeidsgiver, skriv inn evt. endringer og klikk så på knappen "Send inn endringer".


Har du spørsmål?
Henvend deg gjerne til dine tillitsvalgte. Har du ingen tillitsvalgt, eller lurer på hvem det er, kan du først søke på Finn tillitsvalgte - og så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med fylkesavdelingskontoret - så kan vi hjelpe deg videre, eller direkte.

NB!: Vi holder besøkskontorene stengt inntil videre. Alle på fylkesavdelingskontoret jobber primært fra hjemmekontor. Vi er selvfølgelig tilgjengelig på telefon, e-post og digitale plattformer.
 

Kurs, møter og arrangementer
Grunnet korona-pandemien er alle  arrangementer i FO-regi avlyst eller utsatt inntil videre. I denne perioden vil vi ikke legge ut invitasjon til noen kurs, møter eller arrangementer som opprinnelig er planlagt t.o.m. sommeren 2020.  
Det foreløpig eneste unntaket er årsmøtet i fylkesavdelingen, som ble avholdt som digitalt møte 14. mai. 


For mer info om koronaviruset, og hva det har å si for FO og FOs medlemmer kan du se
her.  
 

Møte-/aktivitetsplan 2020 (PDF, 121KB) (oppdatert pr. 18.6.2020)
- alle datoer i rødt indikerer arrangementer avlyst/utsatt grunnet korona-pandemien, mens de i grønt er møter på digital flate.