Mer om FO Rogaland finner du her.
 

Ferieavvikling sommeren 2021:
I år er det slik at "kontoret", som i disse korona-tider i hovedsak betyr telefon og e-post, er betjent med en eller flere tillitsvalgte hele sommeren. Ved behov for kontakt med fylkesavdelingen skal du derfor bruke de vanlige kanalene, slik:
Telefon: 51 50 02 45
E-post: post@rogaland.fo.no

 

Savner du e-post/sms/telefon fra FO, FO Rogaland eller din lokale klubb/tillitsvalgte?
Gå inn på www.fo.no, logg inn på "Min side" med "Vipps" eller ditt medlemsnummer (som du bl.a. finner bak på medlemsbladet Fontene). Gå til menyvalget "Mine personaldata" og sjekk at du er oppført med riktig e-postadresse og mobilnummer, og sjekk samtidig hjemmeadresse og ikke minst at du er oppført med riktig arbeidsplass/arbeidsgiver, skriv inn evt. endringer og klikk så på knappen "Send inn endringer".


Har du spørsmål?
Henvend deg gjerne til dine tillitsvalgte. Vet du ikke sikkert om du har en tillitsvalgt, eller lurer på hvem det er, kan du søke på Finn tillitsvalgte. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med fylkesavdelingskontoret - så kan vi hjelpe deg videre, eller direkte.

NB!: Vi holder besøkskontorene stort sett stengt inntil videre. Alle på fylkesavdelingskontoret jobber primært fra hjemmekontor. Vi er selvfølgelig tilgjengelig på telefon, e-post og digitale plattformer.
 

Kurs, møter og arrangementer
Grunnet korona-pandemien er mange arrangementer i FO-regi avlyst eller utsatt inntil videre. Invitasjon til kurs, møter eller arrangementer legges ut når det er aktuelt å gjennomføre. Det kan også bli aktuelt å gjennomføre noe digitalt. Dette vil det eventuelt være opplyst om i invitasjonen. 
For mer info om koronaviruset, og hva det har å si for FO og FOs medlemmer kan du se her.  


Møte-/aktivitetsplan 2021 (PDF, 120KB) (oppdatert 2.7.2021)
- alle datoer i rødt indikerer arrangementer avlyst/utsatt grunnet korona-pandemien, mens de i grønt er møter/arrangementer på digital flate.