INVITERER: LO-leder Peggy Hessen Følsvik inviterer deg til feiring av 1. mai.
INVITERER: LO-leder Peggy Hessen Følsvik inviterer deg til feiring av 1. mai.

Kjære LO-medlem!

Det nærmer seg arbeidernes dag, vår viktigste kampdag.

Det siste året har vist oss hvor viktig det er å stå sammen. Hvor viktig det er at vi ikke tar tidligere seire for gitt. Hvor viktig det er at vi står opp for hverandre, og ikke minst at vi står opp for de som bærer den tyngste børa. Det handler om fellesskap. Og om solidaritet. Det er Norge på sitt beste – og det er arbeiderbevegelsen som har bragt det til oss.

Vi er mange som hadde gledet oss til å ta på finstasen og gå ut på torg og gater 1. mai. Det er en dag vi feirer. Det er en dag vi viser solidaritet. Det er en dag vi ser framover. Men ikke minst er det en dag vi er sammen.

Se programmet og følg sendingen

Som i fjor blir årets 1. mai annerledes enn den pleier. Men vi skal feire og vi skal vise solidaritet. Vi skal samles til en felles 1. mai-sending på internett. Fra klokken 11.00 møter du arbeidsfolk, tillitsvalgte og partiledere. Det blir musikk og kultur, appeller og underholdning.

Det blir ikke 1. mai uten dere! Jeg trenger virkelig å høre din stemme! Du kan vise hva du går for ved å lage din egen miniparole.  Ta et bilde og del den med #miniparole og på 1mai.no. Sammen fyller vi skjermen med et langt tog av paroler ingen kan ignorere.

Nå er det arbeidsfolks tur!
 
Vi sees!

Peggy Hessen Følsvik
 
Få med deg hele 1. mai-feiringen på Facebook her!

1. mai