Meld deg inn her

Fellesorganisasjonen (FO) jobber for å heve lønna di og bedre arbeidsforholdene dine. Som fagforening og profesjonsforbund er vi i tillegg opptatt av dine faglige interesser både på arbeidsplassen og på samfunnsnivå.

Her er syv gode grunner til å melde seg inn i FO

Her ser du hvilke medlemsfordeler som er unike for FO 

FO er det største forbundet for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere med nærmere 36 000 medlemmer. Er du student eller pensjonist kan du også være medlem av FO. Andre med sammenlignbare utdanninger kan søke medlemskap på dispensasjon. Les mer om det her.

Lurer du på når du har rett til overtidsbetaling, turnusfri eller permisjon? Har du blitt forbigått i en ansettelse? Blir ikke kompetansen din nok verdsatt? Er du utsatt for vold og trusler? Dette hjelper FO deg med. 

Mener du at sosialt arbeid har en viktig rolle i NAV eller i skolen? Er du opptatt av å gjøre tjenestene til personer med utviklingshemning bedre? Skulle du ønske barnevernet hadde flere ressurser? Synes du at personer med rusavhengighet bør få bedre oppfølging? Vi i FO påvirker politisk og deltar i en rekke høringer, på konferanser, i mediene og lokalt for å løfte våre profesjoners perspektiver til samfunnsnivå.

Meld deg inn her

Eller send "FOmedlem" til 1960, og følg instruksene.