Dette er årets tillitsvalgte i FO
GLAD: Årets tillitsvalgte var tydelig rørt og glad.


Nestleder i FO, Marianne Solberg, fikk æren av å dele ut prisen under FOs landsmøte som samlet over 300 deltakere fra hele landet. Solberg beskrev Oppsahl som en tillitsvalgt som har et bankende hjerte for fagforeningsarbeid.

Marianne Solberg holder tale for årets FO-tillitsvalgt 2019

TALE: FO-nestlederen, Marianne Solerg, løftet frem Oppsahl sin innsats for ansattes rettigheter


Marit Frette Oppsahl er kunnskapsrik, dreven på forhandlinger og en som alltid taler medlemmenes sak, sa nestlederen fra podiet.

– Oppsahl har bygd opp den lokale klubben på en slik måte at det er plasstillitsvalgte i alle enheter, og medvirket til å øke antall medlemmer betraktelig. Hun har også sikret at FOs medlemmer i skolene er synlige og har egne plasstillitsvalgte.

For tiden representerer Marit Frette Oppsahl FOs medlemmer i en pågående kommunesammenslåing. Der sitter hun tett på politikere som hovedtillitsvalgt i partssammensatte utvalg. Hun representerer også FO i LO Asker og Bærum.

Årets tillitsvalgt i FO 2019

STEMT FREM: Årets prisvinner er stemt frem av fylkesavdelingene og FOs medlemmer


Årets prisvinner er utdannet vernepleier og startet som plasstillitsvalgt i avdeling for psykisk helse i sin kommune i 2007. Hun delte siden på rollen som hovedtillitsvalgt i kommunen frem til 2016. I dag ivaretar hun vervet som hovedtillitsvalgt for FO alene, med et frikjøp på 60 %.

Selve prisen er en reisegavesjekk på 10 000 kr fra FOs samarbeidspartner Berg-Hansen.

Les mer: Tillitvalgtsåret 2019

Les også saken i Fontene om årets FO-tillitsvalgte

#mittFO