WEBINAR: 17. mars kan du la deg inspirere til grønnere arbeid. Bli med på webinaret for en grønnere framtid!
WEBINAR: Bli med på webinaret 17. mars, for en grønnere framtid!

Klima og miljø er viktig for FO. Som helse- og sosialarbeidere, med solidaritet som en grunnverdi i vårt faglige og etiske fundament, har vi et særlig ansvar for å motvirke konsekvensene av pågående klima- og miljøkriser.

Men hvilket ansvar skal vi ta? Hva er "grønne tariffbestemmelser", og hvordan kan medlemmer og tillitsvalgte bidra til at arbeidsplassene blir mer miljø- og klimavennlige?

Dette vil vi gi deg som medlem og tillitsvalgt svar på. Alle medlemmer og tillitsvalgte inviteres til inspirerende webinar om klima og miljø, den 17. mars kl. 09.00 - 10.00.

I etterkant arrangeres en workshop for tillitsvalgte, hvor det jobbes videre med konkrete tiltak som kan iverksettes på arbeidsplassene. Workshopen ledes av Kjersti Larsen fra Fremtiden i våre hender. 

MELD DEG PÅ: Workshop om klima og miljø (for tillitsvalgte).

Webinar 17. mars
I løpet av webinaret vil du ha fått svar på: "Hvorfor skal FO jobbe med klima- og miljø?" og "Hvilke muligheter har tillitsvalgte til å jobbe med klima- og miljø i virksomhetene? (Grønne tariffbestemmelser)".

Kjersti Larsen fra Fremtiden i våre hender vil også holde et inspirasjonsforedrag om klima og miljø.

Webinaret vil gå live på vår Facebook-side og på fo.no. På Facebook vil det være mulig å stille spørsmål underveis i sendingen. 

LES MER OG MELD DEG PÅ: Webinar: Hvorfor skal FO jobbe med klima og miljø? (Facebook)

Du kan også lese mer og følge streaming av webinaret på FO sin side