FO-leder Mimmi Kvisvik
STÅR SAMMEN MED LO: FO-leder Mimmi Kvisvik står i ryggen til Hans-Christian Gabrielsen og Jørn Eggum (Fellesforbundet) foran årets lønnsoppgjør.

– Mer enn noen gang har vi gjort et felles stykke arbeid som har ivaretatt hele LOs behov, sa FO-leder Mimmi Kvisvik fra talerstolen i Folkets hus i Oslo.

Med det ga hun FOs støtte til LOs tariffpolitiske uttalelse. Den danner grunnlaget for vårens tariffoppgjør, og ble enstemmig vedatt i dag.

Les også: Her er alle kravene fra LO i årets lønnsoppgjør (FriFagbevegelse).

Kvisvik på talerstolen
PÅ TALERSTOLEN: Kvisvik er stolt over at uttalelsen viser bredden til hele LO.

920.000 er sterkere enn 28.000

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen høstet lovord for arbeidet som er gjort i forkant av dagens avstemming. Han avsluttet med å understreke at LO nå sender et kraftfult signal om et samlet LO. Det var også FO-lederen enig i.

– Det er samlet vi virkelig har styrken vår, sa hun foran de 129 stemmeberettigede.

Les også: For tidlig å friskmelde norsk økonomi (FriFagbevegelse)

FO-delegasjonen
FO-DELEGASJONEN: Marit Selfors Isaksen, Ingunn Strand Johansen, Kathrine Haugland Martinsen, Marianne Solberg Johnsen og Grethe Kvist representerte FO, i tillegg til Mimmi Kvisvik.

Likelønn på agendaen

Kvisvik er også glad for at kampen for likelønn er prioritert foran lønnsoppgjøret. Hun mener interessene til FOs medlemmer er godt ivaretatt.

Les også: Oppsplitting i staten bremser likelønn (Fontene)

– Når vi står sammen i LO representerer vi 920.000 medlemmer. Da står vi mye sterkere. Derfor er jeg glad for at vi nå får et samlet oppgjør, sa hun med optimisme.

Lurer du på noe under tariffoppgjøret? Sjekk ut FriFagbevegelses tariffleksikon her.