Linn Slette
REDAKTØR: Linn Løvlie Slette er ny redaktør i vernepleier.no

Vernepleier.no ble opprettet da FO markerte vernepleierstudiets 50 års jubileum i 2012. Nå bidrar siden til å informere og inspirere vernepleiere og vernepleierstudenter over hele landet. Nettstedet bidrar også til faglig debatt etter redaktørplakaten.

Fra og med nyttår er Linn Løvlie Slette ansvarlig redaktør. Hun er samtidig rådgiver i Stiftelsen SOR og koordinator i HELT MED. Slette har skrevet flere tekster og tar over for Jan Gunnar Hesthammer, som har sittet som redaktør i 2,5 år. Hesthammer fortsetter i stillingen som nettansvarlig.

LES MER: Artikler av Linn Løvlie Slette på vernepleier.no

– Jeg vil si tusen takk til Jan Gunnar for tiden han har vært redaktør og at jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med Linn, sier Marit Selfors Isaksen, leder av FOs profesjonsråd for vernepleiere.

Mest leste saker i 2020

I fjor opplevde vernepleier.no stor trafikk. Sidene om aktuelle etter- og videreutdanningsprogram og vernepleier, hva er det? ble besøkt henholdsvis over 32 000 og 20 000 ganger. Dette er flere treff enn det finnes utdannede vernepleiere i Norge i dag.

Samtidig har flere debattinnlegg fått særlig mye oppmerksomhet. Isaksen skrev som profesjonsrådleder om vernepleiernes helse- og sosialfaglige kompetanse. Med nærmere seks tusen sidevisninger er dette en av sidens mest leste debattinnlegg i 2020. 

LES MER: Anerkjenn vernepleiernes helse- og sosialfaglige kompetanse 

Under koronakrisen har siden formidlet viktig og relevant informasjon for vernepleiere. I mars delte siden saken Dokumentasjon - viktigere enn noen gang? Som fikk over 6 tusen sidetreff.

Er du vernepleier, men ikke medlem av FO?

Bli medlem