Irmelin Sangolt Tjelflaat
GÅR AV: Irmelin Sangolt Tjelflaat trekker seg fra vervet i FO av helsemessige årsaker. Foto: FO. 


Tjelflaat har sittet som medlem av Arbeidsutvalget (AU) og leder for Profesjonsrådet for barnevernspedagoger, siden hun ble valgt inn i 2015, for en fireårsperiode. Hun går av i forbindelse med FOs Landsstyremøte 21. og 22. mars. 


Gir stafettpinnen videre

Tjelflaat trekker seg av helsemessige årsaker.
 
– Etter  tydelige råd fra lege og nøye overveielser har jeg bestemt meg for å trekke meg fra vervet som leder av profesjonsrådet for barnevernspedagoger i FO, på neste landsstyremøte i mars, sier Tjelflaat. Hun legger til:

–  Jeg mener at det klokeste er å overlate vervet til noen andre som kan videreføre det svært viktige arbeidet det er å kjempe for FOs politikk og medlemmenes interesser med nødvendig kraft.

Hun benytter samtidig anledningen til å takke for tiden i FO.

– Jeg vil takke forbundsleder, forbundsledelsen, landsstyret, faggrupper, komiteer  og ikke minst hele forbundskontoret for tre inspirerende og flotte år der vi sammen har rykket et godt stykke fremover  for å stå opp for trygghet, sier Tjelflaat.


Arbeidsutvalget ønsker lykke til


– Vi er lei oss for dette, og ønsker Irmelin god bedring, sier forbundsleder Mimmi Kvisvik.

Forbundsledelsen takker Irmelin for innsatsen, for samarbeidet og ønsker lykke til videre.

Arbeidsutvalget i FO består av forbundsleder, nestleder og tre medlemmer med profesjonsrådslederansvar.  Alle velges av Kongressen/Landsmøtet.

LES MER I FONTENE: Tjelflaat forlater FO-ledelsen