God sommer – sommerhilsen fra FO


Kjære FO-medlemmer og tillitsvalgte!

Etter en lang og svært spesiell vår står sommeren snart for tur. For mange senker nå stillheten og roen seg. For andre er det fremdeles hektisk på jobb, og sommeren fylt av turnuser og vakter. For alle dere i helse-, sosial- om omsorgstjeneste er ikke sommeren bare ferie. Det er dere som holder hjulene i gang i velferdsstaten. Det er dere som tar vare på de som ikke har så mange andre – også når de fleste andre har sommerferie.

SE OGSÅ: Slik kontakter du FO i sommerferien

Uansett hva din situasjon er ønsker vi nå å takke deg for jobben du gjør. Våren har vært vanskelig for mange. Selv om koronasituasjonen nå synes å være under kontroll, har mange av dere fremdeles ekstra kompliserte arbeidshverdager. Vi ser den jobben dere gjør. Vi ser den ekstrainnsatsen dere legger ned på vegne av samfunnet vårt.

Vi i FOs politiske ledelse har aldri vært stoltere av innsatsen deres enn nå. Uten deg stopper helt sentrale funksjoner i samfunnet vårt opp.

Tusen takk for jobben du gjør!

Selv om vi er i en økonomisk krise vil vi gjøre alt i vår makt for at du skal få den lønnsøkningen du fortjener. Lønnsoppgjøret starter opp igjen til høsten etter å ha bli satt på pause i mars. Her kan du lese om når vi skal forhandle lønna di.

Vi minner også om at du har en rekke gode medlemsfordeler gjennom LOfavør. Dersom du ikke allerede har gjort det, oppfordrer vi deg til å ringe Sparebank 1 for å få en rekordlav rente på boliglånet ditt. Vi oppfordrer deg også til å søke fagstipend og om godkjenning av kompetanse.  

Det lønner seg å være medlem i en fagforening. Hos oss står du sammen med over 30 000 kolleger. Det bidrar til at vi kan opprettholde den norske modellen som gjør samfunnet vårt til et av verdens beste.

Tusen takk for at du er medlem i FO.

Vi ønsker deg en riktig god sommer, og håper du får en rolig, avslappende og velfortjent ferie!

Hilsen Mimmi, Marianne, Marit, Ole Henrik og Hanne.

Forbundsledelsen