FÅ STIPEND: FO hjelper deg et stykke på vei med å utvikle faget
FÅ STIPEND: FO hjelper deg et stykke på vei med å utvikle faget

FO er opptatt av fagutvikling. Derfor har vi opprettet egne fagstipend for barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere. Som FO-medlem kan du få inntil 20 000 kroner til å skrive om et prosjekt som utvikler faget.

Søk her

Kanskje du er spesielt opptatt av vold og trakassering på arbeidsplassen, pårørendearbeid i fengsel og rusomsorg, eller kanskje noe helt annet? Nå har du sjansen til å ta et dypdykk i et tema som opptar deg og få 20 000 kroner for å kjøpe deg tid og anledning. Om du trenger oppfriskning av skriveferdighetene dine, får du med innvilget søknad tilbud om eget skrivekurs.

Her er eksempler på artikler som har fått støtte fra FOs fagstipend: 

Har du en drøm om å søke deg til doktorgrad, en NAFO-presentasjon du vil omskrive til fagartikkel eller et pilotprosjekt som kan være interessant for andre å lese om, men trenger et siste dytt for å komme i dag? Da kan du også søke om FOs fagstipend.

Fyll ut skjemaet: Søknad på Fagstipend i FO (PDF, 715KB)
Send søknaden til kontor@fo.no innen 1. september.

Du kan lese mer om FOs stipender her og du kan kontakte Inger Karseth (for barnevernspedagoger), Andreas Pedersen Kikvik (for sosionomer og velferdsvitere) og Maria Strømman Berteig (for vernepleiere) dersom du har spørsmål om ordningen.

LES MER OG SØK: FOs Fagstipend