Hvem vil du nominere til Årets tillitsvalgt?
Hvem vil du nominere til Årets tillitsvalgt?

Markeringen av Årets tillitsvalgt er en viktig del av FOs organisasjonsbygging og synliggjør den uvurderlige innsatsen våre tillitsvalgte gjør hvert år. FOs tillitsvalgte er selve grunnmuren i vår organisasjon.

Våre tillitsvalgte synliggjør FO:

  • De kjemper medlemmers saker
  • De står opp for brukere
  • De løfter det faglige fokuset på arbeidsplassene
  • De samarbeider med og taler medlemmenes sak overfor arbeidsgivere
  • De organiserer og rekrutterer nye medlemmer

På bakgrunn av dette, og alt det andre arbeidet de gjør, ønsker FO å hedre FOs tillitsvalgte og vise hvor viktige de er for organisasjonen vår. Vi trenger din hjelp for å løfte de tillitsvalgte inn i nominasjonsprosessen.

LES MER: Veronicha Johnsen er årets FO-tillitsvalgt 2021.

Foreslå kandidater innen fristen

Hvert fylke kårer én tillitsvalgt til å representere sin fylkesavdeling inn i den endelige runden. I forkant av dette gjennomføres det en nominasjonsprosess i din fylkesavdeling. Kjenner du en dyktig tillitsvalgt du mener fortjener heder og ros? Da oppfordrer vi deg til å nominere denne inn i den lokale nominasjonsprosessen i din fylkesavdeling. 

I prinsippet er alle tillitsvalgte kvalifiserte, enten de er erfarne tillitsvalgte som har stått på i mange år, nye tillitsvalgte som har markert seg særlig positivt, eller tillitsvalgte som har fått gjennomslag på avgjørende saker.

Har du en tillitsvalgt du vil nominere, og lurer på hvordan nominasjonsprosessen fungerer i ditt fylke, så ta kontakt med din fylkesavdeling.

Siste frist fylkesavdelingene har for å spille inn kandidater er 21. nov. Dersom du ønsker å nominere kandidater må du derfor ta kontakt med din fylkesavdelling i god tid før det.