Forbundsledelsen i FO ønsker deg en god sommer og en velfortjent ferie. Tusen takk for jobben du gjør
Forbundsledelsen i FO ønsker deg en god sommer!

Kjære FO-medlemmer og tillitsvalgte!

Sommeren er en tid for avslapning, for å nyte solskinn og varmere dager, og for å lade batteriene. Etter måneder med hardt arbeid, engasjement og dedikasjon er det viktig å ta seg tid til å hvile og gjenopprette energien. Vi håper at dere alle får anledning til å bruke denne sommeren til å pleie dere selv, til å være sammen med familie og venner, og til å gjøre ting som gir dere glede og inspirasjon.

SE OGSÅ: Slik kontakter du FO i sommerferien

FO er stolt over å være en del av et fellesskap med engasjerte fagfolk som jobber for å gjøre en positiv forskjell i samfunnet. La oss fortsette å vise omsorg og støtte for hverandre, selv når vi tar oss tid til å hvile. Husk at vårt fellesskap er sterkt, og vi står sammen som en solidarisk og inkluderende organisasjon.

Vi vil også oppfordre dere til å reflektere over de verdier som FO representerer – solidaritet, rettferdighet og likestilling. La oss ta med oss disse verdiene i alt vi gjør, enten det er på arbeidsplassen eller i fritiden. Sammen kan vi fortsette å arbeide for en bedre fremtid og et samfunn som tar vare på alle.

Vi vil takke dere for den innsatsen dere legger ned hver eneste dag. Dere er med på å skape positive endringer og gjøre en forskjell. Vi er utrolig takknemlige for dere og for det arbeidet dere gjør.

Tusen takk for jobben du gjør!

I dyrtiden vi er i, vil vi gjøre alt vi kan for at du skal få den lønnsøkningen du fortjener. Høy prisvekst har gitt de aller fleste dårligere kjøpekraft. FO prioriterte reallønnsvekst, likelønn og uttelling for medlemmenes kompetanse i årets mellomoppgjør. FOs medlemmer jobber bredt i velferdsstatens frontlinje, og deres kompetanse må verdsettes langt høyere enn i dag. Her kan du lese om alt du trenger å vite om mellomoppgjøret.

Husk at vi får mer gjennomslag når vi er flere som står sammen.

Vi minner også om at du har en rekke gode medlemsfordeler gjennom LOfavør. Vi oppfordrer deg til å ringe Sparebank 1 for å få en lavere rente på boliglånet ditt. Vi oppfordrer deg også til å søke fagstipend og om godkjenning av kompetanse.  

Det lønner seg å være medlem i en fagforening. Hos oss står du sammen med over 34 000 medlemmer. Det bidrar til at vi kan opprettholde den norske modellen som gjør samfunnet vårt til et av verdens beste.

Tusen takk for at du er medlem i FO.

Vi ønsker deg en riktig god sommer, og håper du får en rolig, avslappende og velfortjent ferie!

Hilsen Mimmi, Marianne, Marit, Ole Henrik og Hanne.