God sommer

Kjære medlemmer og tillitsvalgte!

Nå står sommeren snart for tur. Vi i FO har lagt bak oss et aktivt halvår. Vi har gjennomført flere landsstyremøter, markert kvinnedagen, sosialarbeiderdagen, FO-dagen, 1. mai, etablert FOrskerfrokost og kommet i mål med store deler av årets lønnsoppgjør. Vi jobber bredt for å sikre deg som er medlem best mulig arbeidsvilkår og betingelser i jobben din.

Denne våren har vi levert over 40 høringssvar og politiske innspill. Du kan lese hvilke her. Dette er en viktig påvirkningskanal der vi forteller politikere og statlig forvaltning hvor skoen trykker i de tjenestene der FOs medlemmer jobber.

Vi har også bistått mange medlemmer i deres arbeidssituasjon. Det er en helt sentral del av vår jobb å være der for medlemmer som møter på utfordringer i sin arbeidssituasjon.  Du kan lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg her.

Til høsten deltar vi på Arendalsuka, jobbet aktivt inn mot stortingsvalget og planlegger viktige innspill til statsbudsjettet. I tillegg skal vi gjøre vårt for at gjenåpningen av Norge får en sosial profil.

Takk for at du er medlem

Dette halvåret har FO også vokst. Vi er i skrivende stund 31 320 barnevernspedagoger, sosionomer, vernepleiere og velferdsvitere som står sammen i Norges største fagforening for helse- og sosialarbeidere. Vi ønsker å vokse videre slik at vi blir en enda sterkere maktfaktor i tariff- og sosialpolitikken. Det er bare ved å stå sammen vi kan lykkes med det.

Du kan hjelpe oss ved å verve en kollega til FO eller bli tillitsvalgt på arbeidsplassen din.

Tusen takk for at du er medlem!

SE OGSÅ: Slik kontakter du FO i sommer.

Forbundsledelsen ønsker god sommer

Takk for jobben du gjør

Heldigvis virker nå koronapandemien å være på retrett i Norge. Siden mars 2020 har vi i forbundsledelsen gjort jobben vår fra kjøkkenbordet, stua, soverommet og sofaen hjemme hos oss selv. Mimmi har jobbet fra Notodden, Marianne fra Drammen, Marit fra Sunnsdalsøra, Ole Henrik fra Stavanger og Hanne fra Gjøvik.

Heldigvis har vi samarbeidet godt på digitale plattformer, men vi håper nå at høsten igjen kan føre oss sammen på forbundskontoret i Oslo.

Enten vi sitter hjemme eller på kontoret jobber vi for deg som er medlem. Vi vet hvor hardt dere har jobbet det siste halvannet året. Vi vet hvor krevende hverdagen i helse- og sosialtjenestene har vært under pandemien.

Tusen takk for jobben du gjør. Uten dere stopper faktisk velferdsstaten opp. Nå håper vi du tar en velfortjent ferie, puster ut og lader batteriene til en høst der Norge skal gjenåpne.

Til deg som skal jobbe i sommer: God vakt og pass på å ta de pausene du kan få i sommersolen.

Vi ønsker deg en riktig god sommer, og håper du får en rolig, avslappende og velfortjent ferie!

Sommerhilsen fra:

Signaturer