­­­­­­­­­­­­­Organisasjonstillitsvalgt FO Vestland

FO Vestland har fra 01.04.2024 – 31.03.2025 et verv som organisasjonstillitsvalgt i 100 %. Søknadsfrist er 23.02.2024– men ring oss gjerne for mer informasjon og en uformell prat!

Her finner du hele utlysningen (DOCX, 182KB)

FO Vestland har kontorfellesskap på Folkets Hus i Bergen sentrum og i Førde. Vi har leder, nestleder og 3 fylkessekretærer i 100% verv, samt kontorsekretær i 50% stilling.
Vi har en organisasjonstillitsvalgt i 20 % i Sogndal og lyser nå ut et verv som organisasjonstillitsvalgt i 100 %, kontorsted Bergen.

Organisasjonstillitsvalgt er et lønnet tillitsverv. Ansatte i offentlig sektor har rett til permisjon for å inneha vervet.Organisasjonstillitsvalgt lønnes som frikjøpt tillitsvalgt og følger lønnsutviklingen i sin ordinære stilling. Den tillitsvalgte velges for ett år, med mulighet for forlengelse frem til årsmøte mars 2026.

Det er styret, i det daglige ved leder som setter opp rammer og prioritering av arbeidsoppgavene. Hovedoppgavene til organisasjonstillitsvalgte vil være å verve studentmedlemmer og yrkesaktive, bistå leder, nestleder og avdelingssekretærer i arbeidet med oppfølging av tillitsvalgte og klubber.