Meld deg inn her

FO-Studentene organiserer om lag 2800 studenter. For å bli studentmedlem i FO må man oppfylle et av følgende kriterier:

  • studere bachelor i barnevern
  • studere bachelor i sosialt arbeid
  • studere bachelor i vernepleie
  • studere bachelor i arbeids- og velferdsfag
  • studere femårig master i barnevern eller
  • ha fullført en av de godkjente utdanningsløpene og nå ta master/eller annen videreutdanning, hvor studiet er din hovedbeskjeftigelse

Å være medlem i FO-Studentene gir deg flere gode medlemsfordeler. Blant annet får du hjelp i deltidsjobb, landets beste innboforsikring og faglig påfyll gjennom Fontene, jobbsøkerkus, FOs studentkonferanse og temakvelder.

Les mer: Medlemsfordeler for FOs studentmedlemmer.

FO-Studentene har et sentralstyre, som velges på FO-Studentenes årsmøte hver høst. Sentralstyret har ansvar for å arrangere årsmøte, FOs studentkonferanse og faglige og sosiale arrangementer for våre lokallagsstyrer. I tillegg følger de opp FO-Studentenes handlingsplan og legger inn en innsats for at våre utdanninger skal bli bedre. 

Sjekk ut jobben FO-Studentenes sentralstyre gjør i menyen til høyre. Her kan du også finne FO-Studentene på ditt studiested. Ta kontakt med FOs studentrådgiver om du ønsker mer informasjon.

Studentrådgiver kan også hjelpe deg med å arrangere informasjonsmøte på ditt studiested og starte opp et lokallagsstyre. Når man har startet et lokallagsstyre kan man søke om økonomiske midler til å arrangere faglige og sosiale kvelder for medstudentene sine.

Har du fått med deg disse nettsakene?