Årsmøte

Kjære medlemmer i FO Vestfold og Telemark                                                    Tønsberg 17.1.24

Årsmøtet i avdelingen vår finner sted torsdag 14. mars-24, på Bø hotell, Midt-Telemark og det skal velges et nytt avdelingsstyre og medlemmer til forskjellige utvalg og komiteer.

Valgkomiteen har foreløpig ikke snakket med alle nåværende styremedlemmer eller komite/utvalgsmedlemmer, men vil kontakte alle de som i denne perioden har hatt verv i avdelingens styre/utvalg/komiteer. Samtidig er valgkomiteen også avhengig av å få inn nye forslag. De som blir foreslått vil bli kontaktet av valgkomiteen og bedt om å sende inn cv.

De som besitter vervene i AU (leder, nestleder og avdelingssekretærer) har sagt de ønsker gjenvalg, men vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at alle som er på valg til årsmøtet kan byttes ut og erstattes.

Forslag på kandidater til verv kan sendes innen torsdag 8. februar til anita.conradsen@gmail.com

Det er fint mulig å foreslå sittende styremedlemmer eller nye. Det bes om at man har snakket med den man foreslår på forhånd og spurt om han/hun ønsker å stille til valg. Hvis du selv ønsker å være med i styret eller i et av utvalgene så er det mulig å foreslå seg selv.

Oversikt over verv og hvem som besitter de nå.    (PDF, 420KB)