Stas med besøk av forbundslederen på stand. Fra v Torunn B. Steinsholt, Wenche Kongerød, Krisitne Amundsen, forbundsleder Mimmi Kvisvik og Vidar Byholt.

FO Vestfold og Telemark har deltatt på Arendalsuka 2023. AU var tilstede fra mandag til fredag og onsdag ettermiddag kom resten av fylkesstyret ned til Arendal. Det ble avholdt både AU-møte og styremøte. Våre tillitsvalgte i styret har også stått på stand for FO under Arendalsuka.

Fra styreseminaret.

Fra styreseminaret.
 

 

 

Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i og samtidig Norges største politiske «festival».  I 2023 har det vært 1962 ulike arrangementer og 181 stands i Arendal sentrum i løpet av denne uka og felles for alle arrangementene er at de omhandler samfunnsspørsmål, har gratis inngang og er åpne for alle.

Fra FOs sosiale samling 16.8. Forbundsleder Mimmi holder en kort velkomsttale.

Fra FOs sosiale samling 16.8. Forbundsleder Mimmi holder en kort velkomsttale.
 

 

 

 

Arendalsuka er stedet der du kan møte utrolig mange mennesker i svært viktige posisjoner på kortest mulig tid. Her er hele det politiske Norge, organisasjonslivet (herunder oss i FO) og store deler av norsk næringsliv. Det er en viktig arena for å vise seg frem, påvirke beslutningstakere og knytte nye kontakter. Det er en stor verdi å møte mennesker på en uformell måte, men samtidig i en felles ramme: hvordan kan man være med på å løse dagens og morgendagens utfordringer. Her er det viktig at vi, som fagforeningen for sosialarbeidere, viser oss frem og er engasjerte.