Som FO-medlem får du en av Norges laveste boliglånsrenter

Å komme inn på boligmarkedet er krevende for mange, og vi er derfor stolte av å tilby en av Norges beste renter på vårt førstehjemslån. Lånet har ingen øvre aldersgrense, så lenge det er aller første gang du kjøper bolig.

Har du eid boligen din noen år, er det også god grunn til å ta en ekstra titt på boliglånsrenta di. Boligen kan ha steget i verdi siden du først tok opp boliglånet og du har antageligvis betalt en del ned på lånet også. Dette kan være faktorer som kan gi deg lavere rente og bedre betingelser, særlig hvis belåningsgraden har blitt lavere i forhold til verdien på boligen
 

LOfavør har forhandlet for deg!

For mange er det fort gjort «glemme» boliglånsrenta litt. Det er jo mye annet å tenke på når man eier: nødvendig vedlikehold, små og store oppussingsobjekter, nye møbler og andre ting på ønskelista – og alt annet hverdagen bringer med seg. Men, det kan være på tide å sjekk om det er penger å spare på lånet ditt.

Da er fint å vite at LOfavør har forhandla for deg, slik at du får en av Norges beste renter uansett om du er førstegangskjøper eller vil spare på lånekostnadene du allerede har.

LOfavør har inngått en egen avtale med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, som tilbyr sine beste renter over tid.

Nye priser for LOfavør Boliglån

LOfavør Førstehjemslån:
Nominell rente fra 1,29 %. Priseksempel: Effektiv rente 1,36 %, kr 2 mill. o/25 år, kostnad kr 355.829, totalt kr 2.355.829.
 
LOfavør Boliglån Ung:
Nominell rente fra 1,39 %. Priseksempel: Effektiv rente 1,46 %, kr 2 mill. o/25 år, kostnad kr 383.627, totalt kr 2.383.687.
 
LOfavør Boliglån:
Nominell rente fra 1,49 %. Priseksempel: Effektiv rente 1,56 %, kr 2 mill. o/25 år, kostnad kr 414.132, totalt kr 2.414.132.
 

LES MER: LOfavør Boliglån

LES OGSÅ: Bli medlem i FO