LOfavør er LOs fordelsprogram. Som medlem i FO nyter du godt av å stå sammen med nesten én million andre LO-medlemmer. Bla nedover for aktuelle tilbud.

Se aktuelle tilbud fra LOfavør

Markedets beste innboforsikring

Alle FO-medlemmer har markedets beste innboforsikring som en del av i medlemskapet. Innboforsikringen koster kun 73 kr i måneden og betales sammen med kontingenten.

Studenter har også innboforsikringen som en del av medlemskapet.

Les mer på www.lofavor.no.


Reiseforsikring

FO tilbyr en meget god reiseforsikring gjennom LOfavør. Den koster kun 1092 kr (under 67 år) / 1344 kr (over 67 år) i året og hele familien er dekket. Forsikringen gjelder i hele verden og på reiser inntil 70 dager. 

Les mer her: Reiseforsikring 


Forsikringer for studentmedlemmer 

Studentmedlemmene har muligheten til å tegne en egen, svært gunstig reise- og ulykkesforsikring. Studenter vil få tilbud om å tilslutte seg Topp Reiseforsikring når studiene er avsluttet.


Gode banktilbud

Bli kjent med dine bankfordeler gjennom LOfavør. Å stå sammen har alltid vært vårt sterkeste forhandlingskort. Derfor får du trygge og gunstige avtaler på dine boliglån, billån, kredittkort, bruks- og sparekonto. Du som er under 34 år tilbys ekstra gode avtaler på BSU, billån, boliglån og depositumslån.

Les mer: Nå er det rekordlav rente på boliglån.


Andre forsikringer og fordeler gjennom LOfavør

Andre forsikringer kan tegnes på rimelige vilkår. Gjennom LOfavør-ordningen har medlemmene også tilgang til en rekke andre tilbud og fordeler.

Les også: Fordeler for deg som er medlem i FO (PDF, 3MB) (pdf).

Slik kontakter du LOfavør

Mer informasjon om LOfavør og medlemsfordelene dine finner du hos LOfavør.

Har du spørsmål forsikring i forbindelse med koronapandemien?

Gå til fo.no/korona

Ikke medlem i FO enda? 

 

Bli medlem Aktuelle saker og gode tilbud