Dette skjemaet brukes til å be om refusjon for utlegg du har hatt i forbindelse med arrangementer i FO. Skjemaet blir godkjent av fylkesavdelingen din. Et premiss for refusjonen er at det foreligger en avtale om at arrangementet og/eller aktiviteten kvalifiserer for refusjon.

 1. Trykk på skjemaet du skal fylle ut nedenfor, skjemaet lastes da ned, og åpne det i en dedikert PDF leser. Adobe Reader kan lastes ned gratis her.
 2. Fyll ut skjemaet, og last inn kvitteringer.
 3. Send ferdig utfylt skjema til 974473984@autoinvoice.no.Vær nøyaktig når skjema fylles ut slik at alle felter er fullstendige.

Ferdig utfylt skjema med opplastede kvitteringer sendes som PDF til e-post adressen i skjemaet. Det vil si at du den første gangen du skal fylle ut reise- og utleggsskjemaet gjør følgende:

 1. Laster ned Adobe, som beskrevet ovenfor
 2. Åpner skjemaet som det er lenket til nedenfor
 3. Lagrer skjemaet på din egen PC
 4. Lukker skjemaet som ligger i nettleseren
 5. Åpner skjemaet fra din egen PC
 6. Fyller ut skjemaet og laster opp kvitteringer
 7. Lagrer skjemaet som PDF-fil på PCen
 8. Sender en e-post til 974473984@autoinvoice.no og legger skjemaet ved som vedlegg

Neste gang du skal fylle ut reise- og utleggsskjema, henter du opp skjemaet fra din egen PC og følger punkt 5-8. Alternativt kan du skrive ut skjemaet og kvitteringer, skanne det og sende det til den oppgitte e-postadressen. 

Dersom du har begrensninger på din PC, og ikke får lastet ned Adobe Reader, kan du benytte dette reise- og utleggsskjemaet (PDF, 321KB). Skjemaet må fylles ut for hånd, og du må summere utleggene og kjøreutgiftene du har hatt. Kvitteringer limes på de vedlagte arkene, og skjemaet scannes som ett dokument og sendes 974473984@autoinvoice.no.
Ta kontakt med Sylvi Dybvik på telefon 930 76 790 eller på e-post til sylvi.dybvik@fo.no hvis du har spørsmål. 

Reise- og utleggskjema for fylkesavdelingen (PDF, 100KB)

Reise- og utleggskjema for FO sentralt (PDF, 100KB)