Bilde av Thomas Melby og Marte Weng fra SKM-TS som står på en scene.
SKM-TS: Spisskompetansemiljøet for trygghet og sikkerhet arbeider blant annet med å gi grunnopplæring i trygghet og sikkerhetsarbeid til ansatte i barnevernsinstitusjoner.

Er du student og på vei ut i praksis eller arbeidsliv? Da kan du dra nytte av å være med på lærerik og gratis fagkveld med SKM-TS.

Fagkvelden arrangeres på Chateau Neuf ved Klubbscenen 01.03 kl. 18.00 og her skal vi prøve å gi deg gode svar på blant annet:

  • Hvordan forebygger man vold og trusler?
  • Hvordan håndterer man vold og trusler?
  • Hvordan blir man bevisst egne stressreaksjoner?
  • Hva er nedtrappende samhandling?
  • Hvordan står det til med sikkerheten for ansatte og barn og ungdom i institusjoner?

SKM-TS har samarbeidet med FO-Studentene tidligere, da med stor suksess på FOs studentkonferanse om vold og trusler i 2021. 

Derfor har FO-Studentene på nytt invitert SKM-TS til å holde foredrag på fagkvelden 01.03, hvor SKM-TS vil veksle mellom å presentere teori og statistikk og å gi trening i noen frigjøringsteknikker. 

Bilde fra FOs studentkonferanse hvor studentene står på rekke for å få trening i frigjøringsteknikker

Fagkvelden er relevant for deg som studerer til å bli barnevernspedagog, sosionom, vernepleier eller velferdsviter og som ønsker å jobbe/ha praksis på et sted hvor det er viktig å være bevisst trygghet og sikkerhet. For eksempel på en institusjon.

Velkommen til en gratis, nyttig og engasjerende kveld fylt med faglig og sosialt innhold. FO-Studentenes fagkvelder er en fin arena for å treffe andre som studerer det samme som deg. 

Sikre deg en plass ved å sende en e-post til: post@oslo.fo.no 

Les mer: Trykk her for å gå til Facebook-arrangementet.